Acties bij SKY Restaurant Pi


Fletcher’s Special Wildstoof

15 oktober 2021 - 22 december 2021

Start het wildseizoen in ons restaurant en laat u verrassen met een heerlijke Wildstoof.

Serveersuggestie:
La Trappe Bockbier – een uitstekende herfstbock, ideaal bij wildgerechten.

Verrassende kerstdiners

24 december 2021 - 26 december 2021

Smakelijke feestdagen!
Kerst staat in het teken van gezelligheid, samenzijn met familie en vrienden, maar vooral onbezorgd genieten! Daarom heten wij u tijdens de kerstdagen van harte welkom in onze sfeervolle restaurants. Onze koks en keukenbrigades zullen u en uw dierbaren verrassen met heerlijke gerechten die de smaakpapillen hemels zullen verwennen. Maak van de feestdagen een blijvende herinnering.

Sfeervolle familie kerstbrunch

25 december 2021 - 26 december 2021

Familie kerstbrunch
Lekker lang uitslapen en dan gezellig samen genieten van heerlijke lekkernijen, zoals croissants, verse broodjes, heerlijke salades, vers fruit en een feestelijke zoete afsluiter? Dat kan bij Fletcher! Laat u in een van onze restaurants, waar dan ook in het land, verrassen met een uitgebreide familie kerstbrunch op Eerste en Tweede Kerstdag.

Smaakvol en feestelijk genieten op oudejaarsavond

31 december 2021

Culinair genieten op oudjaarsavond!
Het oude jaar feestelijk afsluiten met uw partner, vrienden of familie? Dat kan bij Fletcher! Laat u verrassen met overheerlijke gerechten en een glas heerlijke Fletcher bubbels op meer dan 100 locaties in het gehele land. Samen genieten van culinaire gerechten en daarna toosten op het nieuwe jaar. Wat willen jullie nog meer?

Acties bij SKY Bar&Lounge Pi

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.